Algemeen
Borculo

24 april 2017

Uitslag dichtwedstrijd 4 mei Borculo

Uitslag dichtwedstrijd 4 mei Borculo

BORCULO – Voor de 13e keer heeft de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo een dichtwedstrijd over 4 mei uitgeschreven. Dit in samenwerking met het AOC en het Staring College in Borculo.
In totaal zijn 180 gedichten ingezonden. De prijswinnaars zijn op 19 april 2017 bekend gemaakt en zijn: Ben-Jan Renskers met het gedicht “2 Kinderen”, Puck Holtslag met het gedicht “Vroeger en nu”, Jessica Willink met het gedicht “Wat als” en Youssef Chamlal met het gedicht “Het vergeten meisje”
Naast een cadeaubon krijgen Ben-Jan, Puck, Jessica en Youssef de eer om hun eigen gedicht voor te dragen tijdens de herdenkingsbijeenkomst op 4 mei om 20.15 uur in de Joriskerk in Borculo.
16 Gedichten kregen een eervolle vermelding. Deze gedichten zijn geschreven door Tim Eggink, Cis klein Gebbink, Eva te Morsche, Fabiënne Simmelink, Bas te Winkel, Luca Heinnemans, Harmke de Greef, Jolien te Brake, Job Geurtsen, Norah Noten, Roos Jager, Merit Groot Jebbink, Fleur ter Maat, Suus Kistemaker, Iris Dijkman en Fleur Roelofsen.
Deze leerlingen dragen hun gedicht voor op 4 mei om 10.30 uur in het woonzorgcomplex Careaz J.W. Andriessen aan de Koppeldijk 40 in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook