Algemeen
Borculo

26 april 2017

2 mei de maandelijkse koffieochtend ‘de tafel van 10’

2 mei de maandelijkse koffieochtend ‘de tafel van 10’

BORCULO – Dinsdag 2 mei is er weer de maandelijkse open koffieochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Deze keer verzorgt Karin Oonk de ochtend met het thema: “Gezonder leven”
Karin Oonk is ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en gezondheid. Sinds enige tijd geeft ze advies en begeleiding voor een gezondere levensstijl. Karin: ” Zo fijn als je ziet dat je iets kan betekenen voor iemand, bijvoorbeeld door ze te laten zien wat voeding voor ze kan doen. We hebben het hier niet over diëten, maar over gezonde voeding”. Stap voor stap op weg naar een gezondere levensstijl is dan ook haar motto.
2 mei tijdens de koffie, Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers (gezond en verantwoord), vertelt Karin hoe en waarom voeding zo belangrijk voor haar is geworden. Op haar Facebookpagina: “Samen gezonder leven” deelt ze dagelijks recepten en wetenswaardigheden over voeding.
De koffieochtenden zijn open voor alle vrouwen. Het doel is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Dinsdag 2 mei, 09.45 uur – 11.45 uur, * Erve Zurel * Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo. Email: info@ervezurel.nl
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook