Algemeen
Gelselaar

26 april 2017

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar organiseert ‘Efkes stille staon bie’

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar organiseert ‘Efkes stille staon bie’

GELSELAAR – Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, in overleg met de gemeente Berkelland, sinds een jaar het onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar. Het streven van WBG is om de begraafplaats meer te laten zijn dan alleen een plaats waar je komt om een graf te bezoeken. Een plek waar je graag even in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen. In feite een “brug tussen dood en leven”. Een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen.
In dat kader organiseert deze werkgroep vrijdagavond 5 mei 2017 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar een bijeenkomst: “Efkes stille staon bie…..”.
Met gedichten, muziek en zang wil de werkgroep voor iedereen die dit wil een sfeervolle bijeenkomst houden. “Efkes stille staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn. Medewerking zullen verlenen: gedichten voorlezers, het “Tempelteam” o.l.v. Mirjam Leuverink en popkoor “SoSjaal” o.l.v. Rosanne Sprick.
De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u deze vrijdagavond, 5 mei om 19.30 uur, graag met een kop koffie/thee.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook