Home » Borculo » Gemini Meisjes C1 en 2e miniteam kampioen
Algemeen
Borculo

26 april 2017

Gemini Meisjes C1 en 2e miniteam kampioen

Gemini Meisjes C1 en 2e miniteam kampioen

BORCULO – Zaterdag 22 april werden de laatste wedstrijden van de competitie 2016-2017 gespeeld. Dat leverde volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini bij de jeugd in de voorjaarscompetitie nog 2 kampioenen op. In sporthal ’t Timpke werd het Meisjes C1 team kampioen in hun klasse door een dikke 4-0 zege op The Phantoms C1 uit Doesburg. Het team van trainster Shannon Hemel verloor slechts 1 wedstrijd en was dus zeker de zeer verdiende kampioen. In de sporthal in Neede won het 2e miniteam op niveau 4 van zowel Dynamo Neede als Boemerang Eibergen en werd door deze resultaten ook ongeslagen kampioen. Dit nog heel jonge team van trainster Claudia Menger verloor slechts 1 set en was duidelijk de allersterkste in hun klasse. Na afloop ontvingen de teams vele felicitaties en presentjes en natuurlijk de kampioenstaart.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com