Home » Borculo » Amber, Sam en Laura winnen Art Battle 2017
Algemeen
Borculo

26 april 2017

Amber, Sam en Laura winnen Art Battle 2017

Amber, Sam en Laura winnen Art Battle 2017

BORCULO – Bij een druk bezochte Art Battle 2017 zijn in de Weemhof te Borculo meer dan 210 stemmen uitgebracht op de werken van havo, mavo en vwo. Weer meer bezoekers dan vorig jaar! En terecht want het werk dat wodt gemaakt door de eindexamen kandidaten beeldende vorming, zijn heel divers en van hoge kwaliteit. Dat bleek ook tijdens de bezoekuren, veel bezoekers waren een lange tijd bezig om een zorgvuldige keus te maken. Het was een spannende uitslag en de stemmen lagen dicht bij elkaar. Toch kon er maar een winnaar per afdeling zijn en dat zijn geworden:
De uitslag van de definitieve winnaars Art Battle 2017:
havo: Amber Wesseling met Oorlog (Assink)
mavo: Sam Wentink met into the Dark (Staring)
vwo: Laura Hogenkamp met Shadow Sister (Assink)
De Art Battle 2017 is een wedstrijd tussen leerlingen van 3 middelbare scholen die dit schooljaar eindexamen doen in het vak beeldende kunst voor de afdeling vmbo, havo en vwo. Dit jaar is de derde editie. In de weken voor de ArtBattle worden op de scholen de eindexamen exposities georganiseerd. De leerlingen en de docenten bepalen samen per afdeling de 3 genomineerden voor de Art Battle.
Deelnemende scholen zijn:
– Staring College Lochem
– Scholengemeenschap Marianum Groenlo
– Het Assink Lyceum Neede en Haaksbergen
Aan de wedstrijd is een publieksprijs gekoppeld. Tijdens de openingsuren van de Weemhof in Borculo kan het publiek aangeven op een stembiljet wie volgens hen de eerste prijs verdient. Dit jaar was de derde editie van de ArtBattle die wordt georganiseerd door de Weemhof in samenwerking met de scholen en ondersteund wordt dor STUYT architecten en de gemeente Berkelland.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com