Home » Borculo » 70 kinderen genieten tijdens Master of the ball
Algemeen
Borculo

27 april 2017

70 kinderen genieten tijdens Master of the ball

70 kinderen genieten tijdens Master of the ball

BORCULO – Meer dan 70 kinderen waren vandaag naar het Sportpark de Wildbaan gekomen voor the Master of the Ball, een voetbaldag van de Twentsche Voetbalschool, die werd georganiseerd in samenwerking met Reünie.
Al heel vroeg was het een drukte van belang in de kantine. Nadat iedereen aanwezig waren, werd uitgelegd wat de bedoeling was, waarna de kinderen naar het veld gingen. Hier waren al verschillende attributen neergelegd, waar allerlei oefeningen mee gedaan moesten worden. Fanatiek gingen de kinderen aan de slag met oefeningen met de bal rondom pylonnen. Ook werd er met de speedladder gewerkt en het gatendoel en natuurlijk was er een snelheidsmeting.
Om 12 uur was het tijd voor de lunch, broodjes ham, kaas, fristi, melk en fruit. Dit alles werd aangeboden door AH. Na de lunch werd er gepauzeerd tot één uur, waarna het middagprogramma van start ging. Ook nu weer rode konen en kinderen, die fanatiek alle oefeningen afwerkten. De middag ging snel, veel te snel en het was dan ook zo tijd om naar binnen te gaan, waar alle kinderen een welverdiende medaille kregen en ook nog een tas met een bal aan een touwtje.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com