Home » Borculo » Alzheimer Café Berkelland over ‘Ik heb dementie’
Algemeen
Borculo

5 mei 2017

Alzheimer Café Berkelland over ‘Ik heb dementie’

Alzheimer Café Berkelland over ‘Ik heb dementie’

BERKELLAND – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.
Het thema van deze maand is: Ervaringsverhalen “Ik heb dementie” en dementie.nl. In het boek ‘Ik heb dementie’ staan veel ervaringsverhalen van mensen met dementie én van hun mantelzorgers. Op deze avond lezen we deze verhalen en praten daarover met elkaar. Ook op internet staan veel ervaringsverhalen, o.a. op www.dementie.nl. Susan Mijnen laat u zien hoe u ook de nieuwe media kunt gebruiken in uw zoektocht naar informatie.
Wanneer: dinsdag 9 mei 2017
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com