Algemeen
Borculo

5 mei 2017

Handwerkcafé bij museum de Lebbenbrugge

Handwerkcafé bij museum de Lebbenbrugge

BORCULO – Ingaande het nieuwe seizoen organiseert museum “de Lebbenbrugge” een maandelijks handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn.
De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen. Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar handwerkcafeborculo@gmail.com en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de techniek uitlegt en leert.
Het handwerkcafé is op de volgende dagen in de olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in Borculo: zondag 21 mei – donderdag 15 juni – zondag 23 juli – donderdag 17 augustus – zondag 17 september en donderdag 12 oktober. Aanvang: 14.00 uu. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook