Home » Borculo » Handwerkcafé bij museum de Lebbenbrugge
Algemeen
Borculo

5 mei 2017

Handwerkcafé bij museum de Lebbenbrugge

Handwerkcafé bij museum de Lebbenbrugge

BORCULO – Ingaande het nieuwe seizoen organiseert museum “de Lebbenbrugge” een maandelijks handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn.
De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen. Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar handwerkcafeborculo@gmail.com en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de techniek uitlegt en leert.
Het handwerkcafé is op de volgende dagen in de olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in Borculo: zondag 21 mei – donderdag 15 juni – zondag 23 juli – donderdag 17 augustus – zondag 17 september en donderdag 12 oktober. Aanvang: 14.00 uu. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com