Algemeen
Borculo

13 mei 2017

DEO oefent op 24 mei tegen de Graafschap

DEO oefent op 24 mei tegen de Graafschap

BORCULO / DIJKHOEK – Als afsluiting van het voetbalseizoen speelt de Graafschap woensdagavond 24 mei om 18:30 uur op sportpark Dijkhoek bij Borculo een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van v.v. DEO. Voor deze gelegenheid wordt het eerste elftal aangevuld met een aantal gastspelers van voetbalverenigingen uit de regio.
Momenteel staat DEO 1 in de middenmoot van de 5e klasse B en heeft de Graafschap net naast de play-offs voor promotie gegrepen. De wedstrijd is de laatste mogelijkheid dit seizoen om de selectiespelers van De Graafschap aan het werk te zien. Daarnaast zullen de spelers van v.v. DEO en de door haar gevraagde gastspelers hun huid zo duur mogelijk willen verkopen. Na afloop van de wedstrijd is in de kantine op een groot scherm de finale van de Europa League te bekijken!
De entree aan de kassa voor de wedstrijd bedraagt €5,00, dit geldt ook voor DEO leden. Kinderen tot 12 jaar €2,00. Vanwege de verkeers toeloop vraagt de organisatie om, indien mogelijk, met de fiets te komen. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats van v.v. DEO aan de Platvoetsdijk in Borculo. Auto’s kunnen worden geparkeerd bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook