Home » Algemeen » DEO zoekt sportieve voetbalmeiden en -dames
Algemeen
Borculo

13 mei 2017

DEO zoekt sportieve voetbalmeiden en -dames

DEO zoekt sportieve voetbalmeiden en -dames

BORCULO / DIJKHOEK – De vrouwenafdeling bij DEO is op zoek naar dames en meiden die zin hebben hun teams te komen versterken. Om het vrouwenvoetbal in de Dijkhoek ook in de toekomst zeker te stellen is v.v. DEO op zoek naar nieuwe aanwas die het wat lijkt om sportiviteit en gezelligheid te combineren. v.v. DEO telt momenteel 3 dames teams (spelend in de 4e klasse / 5e klasse en 25+ recreatie klasse) en één meisjes 7-tal. Voor iedere leeftijd dus een team! Hou je van het spelletje maar kun je niet wekelijks tijd vrij maken? Daarvoor is de 25+ competitie voor dames in het leven geroepen. Zij spelen 1x per maand op de vrijdagavond 7 tegen 7 op een half veld. Kom gerust een keer langs of informeer er naar.
Naast het voetbal is gezelligheid binnen de damesafdeling bij DEO ook erg belangrijk. De teamsfeer is bijzonder goed omdat het plezier om te spelen en een uitstekende onderlinge band voorop staan bij de dames. Bovendien worden er met regelmaat diverse activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijks dameskamp en verschillende teamuitjes. En dit komt de sfeer alleen maar ten goede!
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag komen voetballen of keepen bij DEO? De dames organiseren op woensdagavond 24 mei a.s. vanaf 19:30 uur een speciale kennismakingsavond, “the Kick off”. Je bent van harte welkom om op deze avond vrijblijvend een keer mee te trainen. Laat dan wel even weten of je komt!
Voor meer informatie of om je aan te melden voor “the Kick off” neem contact op met de DEO dames trainer: Peter Giesen / 06-27330558 / petertinekegiesen@hotmail.com.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook