Home » Borculo » Nippon judo met 5 teams op districtskampioenschappen
Algemeen
Borculo
Sport

17 mei 2017

Nippon judo met 5 teams op districtskampioenschappen

Nippon judo met 5 teams op districtskampioenschappen

BORCULO – Zaterdag 13 mei vonden de judo district kampioenschappen teams in Markelo plaats. Nippon was aanwezig met 5 teams in verschillende klasses en leeftijdscategorieën. Judo is niet alleen een individuele sport maar ook een sport wat je in een team kan spelen, elk team bestaat uit 5 of 7 verschillende gewichtsklassen die tegen een andere judoschool strijden met dezelfde gewichtsklassen. Wie de meeste punten heeft verzameld na 5 of 7 gespeelde wedstrijden heeft die ronde gewonnen.
De jongens -12 moesten al vroeg aanwezig zijn in Markelo, in de yuko klasse behaalden de jongens -12 een mooie 3de plaats. In de Ippon klasse behaalde zowel het jongens team als het meisjes team een 3de plaats. Er was een groepsbeker en een medaille voor alle deelnemers uit het team. ‘S middags was het de beurt aan de -15 jongens en meiden, beiden kwamen ze uit in de Ippon klasse. De jongens wisten na een spannende middag een mooie 3de plaats te behalen. De meiden gingen er met de 2de plaats vandoor. De juf (Antoinette Hennink) kan terug kijken op een mooie sportieve judodag.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com