Algemeen
Borculo

19 mei 2017

Fietsen ‘van Borculo naar Ghana’ op 27 mei

Fietsen ‘van Borculo naar Ghana’ op 27 mei

BORCULO – Aan je gezondheid werken en tegelijkertijd aan die van anderen? Dat kan! Op 27 mei 2017 organiseert Stichting Comfort de eerste editie van de sponsorfietstocht ‘Van Borculo naar Tamale’! Met dit initiatief willen zij het goede werk van Stichting Comfort in Ghana onder de aandacht brengen en geld inzamelen voor de bouw van een gezondheidscentrum in Tamale, de grootste stad in Noord-Ghana.
Stichting Comfort zet zich in voor de bestrijding van virale Hepatitis in Noord Ghana door mensen te vaccineren tegen het Hepatitis B virus. Toch zijn in Ghana ook nog steeds veel mensen besmet met Hepatitis, een ziekte die de lever aantast. Deze mensen hebben langdurige zorg en begeleiding nodig, wat in ziekenhuizen in Ghana vaak niet geboden kan worden. Stichting Comfort wil daarom haar werkzaamheden uitbreiden en met een gezondheidscentrum de juiste zorg aan Hepatitis patiënten kunnen bieden. Stichting Comfort staat in de startblokken om te beginnen; de grond is gekocht, de bouwplannen zijn gemaakt! Helpt u mee om de benodigde financiële middelen te bieden?
Er zijn 3 prachtige fietstochten uitgezet door het landschap rondom Borculo van 110 km, 55 km en 25 km. De start van de tocht is tussen 10 en 12 uur (afhankelijk van de afstand) bij Goossens Tweewielers in Borculo, op de Korenbree 24. Met alle deelnemers proberen we in één dag de afstand tussen Borculo en Tamale (hemelsbreed 4802 km) af te leggen en het liefst nog verder!
Stuur je aanmelding naar stichtingcomfort@gmail.com, wij sturen je dan de benodigde informatie toe om je aanmelding compleet te maken. Kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon en deelnemers kunnen hiernaast ook sponsoren voor hun tocht proberen te vinden om je bijdrage te verhogen! Ook is het natuurlijk mogelijk om een extra donatie te doen. We kijken uit naar je deelname! Meer informatie? Ook dan kun je contact opnemen met Gilbert en Tineke Maas tel. (’s avonds) 0545-286979 of een e-mail naar stichtingcomfort@gmail.com.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook