Home » Borculo » Gemini meisjes presteren goed
Algemeen
Borculo
Sport

23 mei 2017

Gemini meisjes presteren goed

Gemini meisjes presteren goed

BORCULO – Op de zaterdag 20 mei gespeelde kwalificatietoernooien voor plaatsen in de hoofd- en 1e klasse voor de competitie 2017-2018 hebben beide meisjesteams van Kerkemeijer Gemini goed gepresteerd. In de sporthal te Wageningen won Meisjes A1 in haar poule 2 wedstrijden en verloor er ook 2. In de kruiswedstrijd werd er gewonnen, waardoor het zich voor een plek in de 1e klasse heeft geplaatst.
Meisjes B1 speelde in Enschede een heel goed toernooi. In de poule werden alle 3 wedstrijden gewonnen waardoor zij als poulewinnaar al zeker waren van de 1e klas. De kruiswedstrijd met een andere poulewinnaar werd ook met duidelijke cijfers in winst omgezet, waardoor het team zich heeft geplaatst voor de hoofdklasse en zo gaat spelen in een klasse van de beste 12 teams uit de gehele regio Oost van de Nevobo. Een fraai succes en een prachtig afscheid voor trainer/coach Henk Brinkerhof.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com