Algemeen
Borculo

29 mei 2017

Laatste ‘Tafel van 10’ van het seizoen bij Erve Zurel

Laatste ‘Tafel van 10’ van het seizoen bij Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 6 juni is er weer de maandelijkse open koffieochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Met deze keer het thema: “Persoonlijke ontwikkeling en Academie EVA”.
Clare Zurel, initiatiefneemster voor de “tafel van 10” spreekt deze keer over haar eigen passie: zich verbonden voelen met de vrouw en haar persoonlijke ontwikkeling. “Ik kom steeds meer vrouwen tegen die graag uit een bepaald leefpatroon willen stappen. Zij kunnen dan tegen een weerstand in zichzelf aanlopen, met als gevolg dat de druk om iets te willen veranderen steeds meer toeneemt. Academie EVA is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag iets willen veranderen in zichzelf.” zegt Clare met lichtjes in haar ogen.
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, vertelt Clare over haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en Academie EVA. De koffieochtenden zijn open voor alle vrouwen. Het doel is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Voor wie?
Voor alle vrouwen uit de regio
Dinsdag 6 juni, 09.45 uur – 11.45 uur, * Erve Zurel * Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo. Email: info@ervezurel.nl
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook