Algemeen
Geesteren
Sport

29 mei 2017

Drie teams kampioen bij tennisvereniging de Koem

Drie teams kampioen bij tennisvereniging de Koem

GEESTEREN – Het was een mooi, warm en succesvol weekend voor tennisvereniging TC de Koem uit Geesteren (Gld). Maar liefst drie teams werden kampioen!
Op zaterdag vierde Dames 1 (foto) dat ze ongeslagen kampioen werden in de tweede klasse. Kelly, Ditje, Erica, Judith, Wanda, Anouk en Daniëlle speelden een soeverein seizoen! Een mooie prestatie van dit team, dat drie jaar geleden werd opgericht. In hun eerste seizoen werden ze al knap kampioen in de derde klasse. Nu, twee seizoen later zijn ze kampioen in de tweede klasse en promoveren ze dus naar de eerste klasse. Sterk spel! Bekroond met rozen en champagne en een mooie medaille die clubheld Henkie Nijhoff speciaal voor hen had laten maken. Op de foto lachen de dames omdat hun confettikanon het gravel van baan 1 in alle kleuren van de regenboog versierde.
Op zondagochtend werden de meisjes van de klasse ‘Groen’ kampioen. Indy, Marin, Lynn en Eline: gefeliciteerd met deze mooie prijs! De jeugd heeft de toekomst. Op zondagmiddag rondden Nienke, Britt, Marit, Bart, Thijs en Laurens een prachtig seizoen sterk af met een overtuigende 6-0 overwinning thuis bij TC de Koem. Ze behielden daardoor de kleine maar o zo belangrijke voorsprong op de nummers twee en drie van de competitie t/m 17 jaar.
TC de Koem is trots op deze teams. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop bij de Geesterse tennisvereniging. Maar kampioenschappen zijn ook erg mooi.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook