Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

31 mei 2017

De Graafschap wint ruim bij DEO (0-7)

De Graafschap wint ruim bij DEO (0-7)

BORCULO – De Graafschap heeft op woensdagavond 24 mei voor bijna 400 man op het sfeervolle Sportpark Dijkhoek het seizoen afgesloten met een oefenwedstrijd tegen v.v. DEO. De Dijkhoekers werden door goals van Erik Quekel (2), Dean Koolhof (2), Piotr Parzyszek, Mark Diemers en Lion Kaak met 0-7 verslagen. Die stand werd bereikt na 65 minuten.
Speciaal voor deze wedstrijd was het eerste elftal van v.v. DEO aangevuld met gastspelers uit de regio. Onder meer vanuit Sportclub Lochem en v.v. Reunie waren spelers bereid gevonden om mee te doen met het 1e elftal van v.v. DEO. Aan de hand van de spelers van beide partijen liepen de jongste voetballers van v.v. DEO (de minipups, JO9-7 en JO9-8) gezamenlijk het veld op.
In de eerste helft liet arbiter Rob Dieperink, natuurlijk in overleg met beide partijen, 33 minuten spelen. De tweede helft duurde ongeveer net zo lang.
Na afloop van de wedstrijd bleef het nog lang gezellig op het sportpark, waar veel bezoekers in de kantine de finale van de Europa-league tussen Ajax en Manchester United op een groot beeldscherm bekeken.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook