Algemeen
Gelselaar

31 mei 2017

8ste Editie ‘Johan Hondorp 6×6 toernooi’ bij EGVV Gelselaar

8ste Editie ‘Johan Hondorp 6×6 toernooi’ bij EGVV Gelselaar

GELSELAAR – Op zaterdag 10 juni 2017 zal EGVV voor de achtste keer het “Johan Hondorp 6×6-toernooi” organiseren. Het het toernooi zit wederom helemaal vol, en dat betekend dat er 32 teams mee zullen doen. De teams komen vanuit de hele regio naar Gelselaar, zo zijn er teams uit Borculo, Geesteren, Lochuizen, Diepenheim, Markelo, Haarlo en Gelselaar zelf. Nieuw dit jaar is het damestoernooi. In twee poule’s van 4 teams zullen de dames uitvechten wie er met de eerste “Johan Hondorp bokaal” voor dames vandoor gaat. Het toernooi zal beginnen om 17 uur, rond 22 uur zullen de winnaars bekend zijn.
Terwijl DJ Sjell tijdens het toernooi iedereen alvast in de stemming brengt, zal er aansluitend aan het toernooi een grootse feestavond zijn in de tent op het middenterrein, met medewerking van de “Nijha All Stars Band” Tijdens de feestavond vindt ook de prijsuitreiking plaats van het toernooi en zal de voorzitter van EGVV de wisselbekers overhandigen aan het winnende teams.
Iedereen is op 10 juni van harte welkom op Sportpark “De Benneker” aan de Driessenweg in Gelselaar. Voor meer informatie kijk je op www.egvv.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook