Algemeen
Borculo

6 juni 2017

3e editie Jeugdronde van Berkelland

3e editie Jeugdronde van Berkelland

BORCULO – Op zaterdag 24 juni wordt door RTC de Stofwolk in samenwerking met Stichting Promotie Borculo de 3e Jeugdronde van Berkelland georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in het centrum van Borculo, vanaf 14.00 met de start van de allerkleinste wielrennertjes van 7 en 8 jaar oud, de finish van de 14jarige wielrennertjes zal rond ca. 21u zijn. Start en finish zal zijn aan het Muraltplein ter hoogte van Schuurman.
In deze 3e editie is de nadruk net als vorig jaar gelegd op een Berkellands karakter, waarbij tussen de officiële KNWU wedstrijden een heel blok met het 2e “Berkellands Kampioenschap Dikke Banden Race” georganiseerd wordt voor de basisschooljeugd van Berkelland. Behalve dat, is er ook plaats voor de allerkleinsten van 2 tot en met 4 jaar oud, zij kunnen hun talent tonen in een heuse Loopfietsrace dwars door de centrumpassage van het parcours van de wielerronde!
Het Berkellands Kampioenschap Dikke Bandenrace wordt vanaf 16.30 verreden in 4 categoriën, waarbij er bekers zijn voor de eerste 3 en een leuke attentie voor elke deelnemer, en als hoofdprijs een echte Kampioenentrui voor de winnaar! De categorieën zijn:
– Meisjes 5 t/m 8 jaar
– Jongens 5 t/m 8 jaar
– Meisjes 9 t/m 12 jaar
– Jongens 9 t/m 12 jaar
Voor deelname is een helm verplicht, er zullen wat helmen beschikbaar zijn, maar beter is zelf een helm mee te nemen. Deelname mag op elke fiets, behalve een racefiets, dus iedereen kan en mag meedoen! Voor meer informatie en opgeven voor de wedstrijden : jeugd@stofwolk.nl of www.stofwolk.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij de start aan het Muraltplein.
Foto: Archief

Advertentie:

Booking.com

Lees ook