Algemeen
Borculo
Featured

6 juni 2017

18e Taptoe Borculo op 17 juni

18e Taptoe Borculo op 17 juni

BORCULO – Over een paar weken vindt de 18e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de St. voor Cultuur, Sport en Spel. Op de DERDE zaterdag in juni, zaterdag 17 juni 2017, worden weer schitterende taptoeshows getoond, met opnieuw een mooi korps uit de regio. De taptoe zal, na de zeer goede ervaringen van de laatste drie jaren, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo. Met veel zitplaatsen op een grote overdekte tribune en een kleinere tribune met onoverdekte zitplaatsen.
De begintijd van de taptoe is, net als de laatste jaren, om 14.30 uur en om ± 17.00 uur zal het evenement afgelopen zijn. Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor gezinnen met kinderen en ook voor ouderen.
De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel is er weer in geslaagd een zeer afwisselend programma te kunnen presenteren. Het regionale korps komt dit jaar uit Goor. De befaamde Drum- en Showfanfare Apollo neemt dit jaar deel met een schitterende show, genaamd “The Sound of Movie”. Subtitel van de show is “de mooiste soundtracks van de afgelopen eeuw”. Apollo is één van de weinige landelijk bekende korpsen, die nog optreedt met majorettes, die altijd een fleurige welkome aanvulling op de show zijn.
Ook de overige korpsen zijn van nationale allure. Zo doen dit jaar mee: de enige nationale Brandweerharmonie uit Bilthoven en toppers in de taptoewereld: Oranje IJsselmuiden en de Van Limburg Stirum korpsen uit Wezep, met hun jeugd- en seniorenkorps. Als klapper treedt dit jaar een militair korps op: De Fanfare van het Korps Nationale Reserve, dat is gestationeerd in Amersfoort.
De voorverkoop van entreekaarten voor de Taptoe loopt nog tot donderdag 15 juni a.s. om 18.00 uur bij TIB (v.h. VVV) Borculo aan de Hofstraat 5 en bij Tabak en Wijn en Zo aan de Veemarkt 4 in Borculo. De kosten bedragen voor volwassenen € 12,= per persoon in de voorverkoop en € 15,= aan de kassa op 17 juni a.s.; kinderen tot 12 jaar mogen voor half geld naar de taptoe, mits onder begeleiding van een volwassene. Ook online kunnen entreekaarten worden besteld, via www.cultuursportspel.nl.
Houd dus de derde zaterdag in juni – zaterdag 17 juni 2017 – vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook