Home » Borculo » Winkelnieuws in het kort
Algemeen
Borculo

15 juni 2017

Winkelnieuws in het kort

Winkelnieuws in het kort

BORCULO – In het centrum is recent een nieuwe winkel geopend: Smartphone Center Borculo. Deze winkel repareert en update allerlei merken telefoons en tablets. Ook hebben ze een collectie aan accessoires. De winkel is geopend in het oude pand van bloemist Han Fokkink aan de Veemarkt. De bloemist is een tijdje geleden verhuist naar een naast gelegen pand.
Welkoop
De Welkoop is druk bezig met een verbouwing van de buitenkant van de winkel. De entree krijgt een flinke opknapbeurt en ook het buitengedeelte van de winkel wordt onder handen genomen. Over 2 weken moet de verbouwing afgerond zijn.
Afhaalchinees XinXin
De afhaalchinees XinXin aan de Steenstraat is gesloten. Aan het gebouw hangt een te-huur-bord. Ook op internet staat de winkel als “Permanent gesloten”.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com