Algemeen
Borculo

16 juni 2017

Startschot Zonnebloemloterij bij Moulin Bistronomie

Startschot Zonnebloemloterij bij Moulin Bistronomie

BORCULO – Op donderdag 15 juni 2017 ontvingen Raymond Prinsen en Gea Meppelink van Moulin Bistronomie in Borculo, het eerste lot van de Zonnebloemloterij Borculo/Haarlo uit handen van voorzitter Ton van Uem.
De loterij van de Zonnebloem wordt dit jaar ondersteund door Moulin Bistronomie. Zij bieden, op vertoon van een lot, een driegangenkeuzemenu inclusief twee drankjes en koffie voor € 39,50. Deze actie loopt tot 1 oktober 2017. Moulin doneert van elk verkocht menu € 3,95 aan de Zonnebloem. De Zonnebloem is hen heel erkentelijk voor deze ondersteuning.
Van elk verkocht lot van 2 euro krijgt de afdeling Borculo/Haarlo 60 cent. Jaarlijks brengen de vrijwillige lotenverkopers 2100 loten aan de man en vrouw. Zo brengt de loterij brengt elk jaar weer een mooi bedrag op voor de Zonnebloem. De Zonnebloem is dan ook heel blij met het werk dat de lotenverkopers verzetten. Dit jaar worden de loten verkocht vanaf 15 juni.
Van de opbrengst van de lotenverkoop doet de Zonnebloem veel voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar onder het motto ‘zonder elkaar is iedereen alleen’.

Doe de quiz:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook