Algemeen
Gelselaar

16 juni 2017

Witkampers winnen Johan Hondorp 6×6 toernooi Gelselaar

Witkampers winnen Johan Hondorp 6×6 toernooi Gelselaar

GELSELAAR – De dames van Witkampers uit Laren zijn er zaterdag 10 juni vandoor gegaan met de eerste Johan Hondorp 6×6 trofee voor dames. Voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar organiseerde voor de 8ste keer het zes tegen zes toernooi.
Dit jaar was er een primeur, voor het eerst was er namelijk een aparte dames poule. De dames van Reunie, Lochuizen, DEO, Diepenheim/Gelselaar, Neede en Witkampers streden om de eerste plek. Uiteindelijk wisten de dames uit de Dijkhoek beslag te leggen op de derde plek, zij gingen er tevens vandoor met de fairplay prijs. De finale ging tussen Dubbel D(Diepenheim/Gelselaar) en Witkampers. Uiteindelijk waren de Larense dames het sterkste. Bij de heren ging de finale tussen De Hakselaars uit Geesteren (winnaar in 2015) en Yoga Bonito (winnaar in 2013, 2014 en 2016) Het was dus een Geesteren – Gelselaar finale. Uiteindelijk wonnen de mannen uit Gelselaar, maar de nummer twee sprak tijdens de prijsuitreiking de veel belovende woorden “Yoga Bonito, we pakken jullie nog wel”
De fairplay prijs ging bij de heren naar de Tamme Kastanjers die hun naam kennelijk eer aan deden. De beker voor de derde prijs mocht meegenomen worden door de Koekerds. De Nijha Allstars band speelde nog tot in de late uurtjes door in Gelselaar.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook