Home » Borculo » Goede vorm helpt TTV Heure goed op weg
Algemeen
Borculo

16 juni 2017

Goede vorm helpt TTV Heure goed op weg

Goede vorm helpt TTV Heure goed op weg

BORCULO – Tijdens het vijfde toernooi van de touwtrek competitie in Gewest Oost, dat in Hengelo Gld werd gehouden bleek dat het Borculose Heure goed in vorm is. ’s Morgens werd begonnen met de 680 kg A en B klasse en de jeugd. Heure wist in de A klasse gedeeld eerste te worden met OKIA uit Holten. Er werden zware, spannende wedstrijden getrokken. Hier is nog veel mogelijk. Tussen lijstaanvoerder Eibergen en de nummer drie, Heure, zit maar twee punten verschil.
Het B team wist koploper Olden Eibergen achter zich te houden en de dagwinst binnen te halen. Concurrent Eibergen, tweede in de stand, had een totale off-day en haalde maar vijf punten waardoor de tweede plaats weer in zicht komt voor Heure.
Ook de jeugd presteerde goed door vandaag een derde plaats te halen. Het gat met de nummer drie in het klassement, TTV Vorden, is echter nog erg groot. Bekveld A voert de ranglijst aan met een riante voorsprong op Oele, afkomstig uit het Overijsselse Hengelo. ’s Middags waren de heren 640 en 720 kg aan de beurt.
In de lichtste klasse was Heure spekkoper en ging er met de dagwinst vandoor. Dit betekent dat de achterstand op nummer twee, Eibergen slechts een paar punten is. OKIA heeft flink wat van hun voorsprong in het klassement moeten inleveren, zij haalden maar zeven punten binnen. Slechts in de 720 kg klasse wist Heure geen potten te breken. Ruim 50 kilo onder het maximaal toegestane gewicht bleek toch iets te veel van het goede en ze moesten genoegen nemen met een gedeelde derde plaats. In het klassement blijven ze ook derde achter Koapman uit Tilligte en Vorden.
Met de Nederlandse Kampioenschappen in zicht was men niet ontevreden met deze resultaten. Deze worden komend weekeinde gehouden in Bentelo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook