Algemeen
Borculo

20 juni 2017

Wicher Soek stopt als voorzitter Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen

Wicher Soek stopt als voorzitter Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen

BORCULO – Na 25 jaar bestuurslid te zijn geweest van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo stopt Wicher Soek dit jaar. Dit meldt Oranje Borculo. Wicher trad in 1992 toe tot het bestuur, eerst als tweede voorzitter en vanaf 1995 als voorzitter, toen hij Pieter Jonker opvolgde. Vanaf zijn aantreden speelde er meteen een belangrijke wijziging in de organisatie. Er werd in 1993 besloten een feesttent op de Veemarkt te zetten waar alles rond de Septemberfeesten plaats zou gaan vinden. ”Borklo van uut ’t Harte” was geboren.
Hij roemt de samenwerking met de medebestuursleden en alle vrijwilligers. Trots is hij dat er in al die jaren weinig mutaties in het bestuur zijn geweest waardoor met een hecht team is samengewerkt waarbij iedereen van elkaar op aan kon.
Dit jaar werkt hij Hanjo Willems in als zijn opvolger. Hanjo zit al lang in het bestuur en weet wat er speelt zodat de overdracht soepel kan verlopen. Ondertussen maakt Wicher een lijst van alle losse taken die hij er tussendoor deed en die niet in het grote draaiboek staan vermeld. Sommige wil hij blijven doen, andere zullen worden overgedragen aan andere bestuursleden.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook