Home » Algemeen » Eerste editie midzomer-concert bij de Hoeksteen
Algemeen
Borculo

21 juni 2017

Eerste editie midzomer-concert bij de Hoeksteen

Eerste editie midzomer-concert bij de Hoeksteen

BORCULO – Op 24 juni vindt de eerste editie van het midzomer-concert plaats bij Café de Hoeksteen in Borculo. Vanaf 14.00 kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van blaasmuziek. Een speciaal moment voor zowel het publiek als de muzikanten, want voor het eerst staat de blaaskapel onder leiding van Jan Dijsselhof uit Hellendoorn.
Sinds 28 april zijn ze druk aan het repeteren om een leuk en gevarieerd programma voor u neer te zetten. De Knollentrekkers zullen enkele bekende Egerländernummers ten gehoren brengen, maar er zijn ook een aantal nieuwe nummers ingestudeerd.

Praktische informatie

Waar? Op het terras bij Café de Hoeksteen in Borculo. Aanvang 14.00. Gratis entree.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com