Home » Borculo » Drie gouden medailles voor TTV Heure
Algemeen
Borculo
Sport

21 juni 2017

Drie gouden medailles voor TTV Heure

Drie gouden medailles voor TTV Heure

BORCULO – TTV Heure is op de Nederlandse Kampioenschappen na de eerste dag al met drie gouden medailles naar huis gegaan. In 680 kg klasse zijn ze Nederlands kampioen geworden, waarna de mix klasse tot 600 kg gram een gouden medaille won en tenslotte de zes-tallen tot 540kg klasse ook een gouden medaille behaalden.
Ook de tweede dag was zeer succesvol: in de ochtend wisten de dames in de 420 kg 6-tallen ondanks wat startproblemen een prachtige tweede plaats te halen: zilver dus. De 640 kg klasse was de enige klasse waarin de Borculose vereniging dit jaar niet mee deed, hier werd Valleitrekkers kampioen. In de middag was de 720 kg klasse, na prachtige wedstrijden werden zij weer Nederlands kampioen.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com