Algemeen
Gelselaar

20 juni 2017

Kids maken muziek bij Excelsior Gelselaar

Kids maken muziek bij Excelsior Gelselaar

GELSELAAR – Op 19 juni, een warme voor-zomerse avond, was het dan zover! De Mega MuziekManifestatie, de afsluiting van het Windkracht 6 Project, georganiseerd door Excelsior Gelselaar.
Tijdens het Windkracht 6 Project leren de kinderen kennismaken met de blaas- en slagwerk muziek. Het herkennen van instrumenten en noten leren. Dit alles onder begeleiding van Rosanne Sprick.
Het doel van Excelsior is dat de kinderen enthousiast blijven, muziekles genieten en uiteraard lid worden van Excelsior. Een aantal leerlingen hebben al proeflessen aangevraagd bij het Segnocollectief! Deze enthousiaste groep van kinderen uit groep 4 en 5, lieten deze avond horen wat ze de afgelopen weken geleerd hebben. Het leerlingen orkest van Excelsior deed de muzikale begeleiding.
Ouders, opa’s en oma’s en geïnteresseerden genoten van een super optreden, op het terras van ons mooie Dorpshoes! Na afloop mochten de kinderen nogmaals instrumenten uit proberen. En konden ze genieten van een glaasje ranja en een ijsje.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook