Algemeen
Borculo

26 juni 2017

Oproep Keukenploeg voor hulp tijdens Accordeonkamp

Oproep Keukenploeg voor hulp tijdens Accordeonkamp

BORCULO – Van 31 juli tot 6 augustus organiseert Accordeonschool Formant het jaarlijkse Accordeonkamp in Borculo. Er is ieder jaar weer een team in de keuken nodig wat zorgt voor de innerlijke mens. De organiseerde is op dit moment op zoek naar een paar bereidwillige handen. Ervaring is niet nodig, kennis en plezier is natuurlijk handig.
Oproep
Tijdens de kampweek verzorg je de lunch en avondmaaltijd of het ontbijt en de koffiemomenten. Hier ben je gemiddeld 3/4 uur per dag mee bezig. De rest van de dag kan je genieten van de heerlijke omgeving van de woonboerderij waar ze verblijven. Eigenlijk is het een gratis vakantie waar je een klein beetje voor moet werken. Annemarieke van het Accordeonkamp zorgt er voor dat je niks te kort komt gedurende de week en uiteraard krijg je gemaakte onkosten vergoed.
Voor studenten van maatschappelijke opleidingen is het een waardevolle werkervaring op de CV. Eventueel kan er in overleg met een opleiding wellicht een waardering tegenover staan. Neem hiervoor in eerste instantie contact op met je LTB’er.
Voor meer informatie, neem contact op met Annemarieke van der Ploeg:
Tel: 0653798263 of info@accordeonkamp.nl.
Meer informatie over het kamp, zie www.accordeonkamp.nl of www.zomerfestival.accordeonkamp.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook