Home » Borculo » Naast jeugdafdeling groeit ook seniorentak DEO
Algemeen
Borculo

28 juni 2017

Naast jeugdafdeling groeit ook seniorentak DEO

Naast jeugdafdeling groeit ook seniorentak DEO

BORCULO – Twee jaar na de enthousiaste start van team DEO 35+ start er komend seizoen een 2e 35+ team bij DEO. Hiermee groeit naast de jeugdafdeling dus ook de senioren tak binnen de vereniging.
Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten of die niet meer elke week willen voetballen. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier. Samen met leeftijdsgenoten. Er heerst op en om het veld altijd een goede sfeer; het sportieve en de 3e helft worden op de juiste manier gecombineerd. Kortom 1x in de 3 weken op de vrijdagavond gezellig sportief bezig zijn!
De nieuwe spelvorm heeft er al tot geleid dat er in 2 jaar tijd nu zo’n 25 “nieuwe” voetballers 1 x in de 3 weken de gang naar DEO maken. Lijkt je dit ook wat? De teams kunnen er altijd nog wat (die een beetje kunnen voetballen) gebruiken! Meer info bij Ronald Schutte via ronald.schutte@hotmail.com of bel 06-12964656.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com