Home » Algemeen » Foto’s: Ganzenmarkt Gelselaar 2017
Algemeen
Featured
Foto's
Gelselaar

2 juli 2017

Foto’s: Ganzenmarkt Gelselaar 2017

Foto’s: Ganzenmarkt Gelselaar 2017

GELSELAAR – Kunst, cultuur, muziek en natuurlijk de ganzen stonden centraal op de jaarlijkse Ganzenmarkt in Gelselaar. In de oude straten van het beschermde dorpsgezicht was een kleine markt met verschillende kraampjes. In en rondom de oude boerderijen waren exposities, werd er gezorgd voor een hapje en een drankje en werden oude ambachten uitgebeeld.
Rond 14.00 uur werden de ganzen opgehaald, waarna kinderen hun best deden de ganzen te hoeden over de markt. De jury, wethouder Joke Pot en Patricia Harderwijk, inwoonster uit Gelselaar, beoordeelden Suus Ruessink als Ganzenhoedster van 2017.
Foto’s:Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com