Home » Algemeen » Touwtrekkers uit Borculo hofleverancier Nederlands team
Algemeen
Borculo

3 juli 2017

Touwtrekkers uit Borculo hofleverancier Nederlands team

Touwtrekkers uit Borculo hofleverancier Nederlands team

BORCULO – In Eibergen werden afgelopen zaterdag de selectiewedstrijden gehouden voor afvaardiging naar de Europese Kampioenschappen touwtrekken die in september worden gehouden in Southport, Engeland. De mannen van het Borculose TTV Heure hadden zich ingeschreven voor vier gewichtsklassen.
Samen met enkele spelers van TTV Vorden en TTV Koapman wist men in elke klasse de winst naar zich toe te halen. Dit betekent dat ze in de Heren 640 kg, de 680 kg en de 720 kg klasse ons land vertegenwoordigen op het EK. Ook in de Mix 600 kg klasse wisten ze zich te plaatsen.
Eind deze maand gaan ze echter eerst nog als Nationaal team naar de World Games in Wroclaw, Polen om daar in de Heren 700 kg klasse de in 2013 behaalde titel te verdedigen.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com