Home » Algemeen » Eerste jeugdconcert bij Volharding
Algemeen
Borculo

3 juli 2017

Eerste jeugdconcert bij Volharding

Eerste jeugdconcert bij Volharding

BORCULO – Aanstaande dinsdag, 4 juli, organiseert muziekvereniging Volharding het eerste jeugdconcert. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Afgelopen jaren had Volharding het Windkracht 6 project, waarbij kinderen in een aantal weken kennis maken met de muziekwereld. Echter waren er dit jaar geen opgave wat de vereniging betreurd: “het zijn toch de leerlingen van de toekomst die aan dat project mee doen”. Maar om dan maar een jaar over te slaan, nee dat zal niet gebeuren: “we willen met dit concert de jonge jeugd op een andere manier in het licht zetten”.
Bij dit concert doen het leerlingenorkest en harmonieorkest mee. Ook zullen de leerlingen die via Volharing les hebben bij het Segnocollectief een solo stukje gaan spelen. Na afloop kunnen de kinderen het podium op gaan om allerlei instrumenten uit te proberen. Kortom, een avond voor de jonge jeugd! Het concertje begint dinsdagavond om 19.30 uur en vindt plaat in muziekcentrum Borculo. Neem vooral je vriendjes/vriendinnetjes buurjongen/buurmeisjes mee, maar ook de buurman of je tante is nooit te oud om te beginnen met muziek maken.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com