Home » Borculo » Fototentoonstelling met oude foto’s de Koppel
Algemeen
Borculo

17 juli 2017

Fototentoonstelling met oude foto’s de Koppel

Fototentoonstelling met oude foto’s de Koppel

BORCULO – Zondag 23 juli kunnen er weer oude herinneringen opgehaald worden. Geniet van vele foto’s uit de wijk De Koppel te Borculo.
Naast de fototentoonstelling zal wethouder, en eveneens buurtbewoner Joke Pot, samen met Mevrouw van der Waarde (Oma Erik Van der Waarde), het officiële startsein geven. U bent van harte welkom vanaf 14:00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Rond 14.30 uur zal wethouder Joke Pot de fototentoonstelling officieel openen. Herman Riethorst zal deze dag zorgen voor een muzikale noot door een verrassingsnummer te zingen. Voor een natje en droogje wordt gezorgd. Deze zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en de kinderen kunnen geschminkt worden door mensen van Venderbosch Evenementen te Borculo.
Voor meer informatie kijkt u op de Facebookpagina ‘Koppel in Beeld’. Houd rekening met verkeer ivm werkzaamheden in de wijk De Koppel.
Locatie: Koningin Julianastraat 37 Borculo, aanvang 14:00-17:00 uur.
Werkzaamheden
Door de bestratingswerkzaamheden in de Kon. Julianastraat is de bestaande toegangspoort van Speeltuin De Koppel momenteel slecht bereikbaar. Daarom wordt de toegang tijdelijk verplaatst naar de grote poort aan de Pr. Bernhardstraat tegenover de Hieminkbeekstraat.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 27 september 2022

    BORCULO – Op zaterdag 1 oktober wordt er in Borculo een koopavond georganiseerd. De winkels zijn extra lang geopend tot 19.00 uur. Dus,

  • 20 september 2022

    BORCULO – De Borculoër Wico van Leeuwen is vermist. De man wordt al sinds 14 mei 2022 vermist en de politie maakt zich zorgen

  • 20 september 2022

    GEESTEREN – Afgelopen weekend werd er in Geesteren het jaarlijkse Schuttersfeest gevierd. Op zaterdag werd het Vaandelzwaaien gehouden, geheel volgens traditie, met muzikale

Booking.com