Home » Borculo » Zakken en auto’s houden huizen droog tijdens wolkbreuk
Algemeen
Borculo

25 juli 2017

Zakken en auto’s houden huizen droog tijdens wolkbreuk

Zakken en auto’s houden huizen droog tijdens wolkbreuk

BORCULO – Een wolkbreuk zorgde maandag 24 juli voor wateroverlast in delen van de Achterhoek. Ook in Borculo regende het tijdelijk zo hard dat diverse straten blank stonden. Volgens MeteoGroup is er in 1.5 uur tijd bijna 49 millimeter regen gevallen.
Aan de Lochemseweg stond het water zelfs zo hoog dat sommige huizen zakken voor de deur moesten leggen om het water tegen te houden. Buurtbewoners hebben met auto’s de straat geblokkeerd, zodat het water geen schade kon aanbrengen. Ook meerdere fietspaden stonden zo onder water dat fietsers niet konden doorfietsen.
Gelukkig was de regen van korte duur en zakte het water weer na enkele uren.
Foto: fietspad onder water aan Ruurloseweg.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com