Algemeen
Featured

31 juli 2017

Overzicht: 5 jaar OverBorculo

Overzicht: 5 jaar OverBorculo

30 juli 2012 is de ‘geboorte’ van nieuwswebsite OverBorculo. Op die dag plaatsten Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk het allereerste bericht: HEMA Borculo gaat verhuizen.
In de 5 jaar van de website is er veel gebeurd: ongelukken, vermissingen en er zijn nieuwe winkels geopend. Naast algemeen nieuws staan er veel foto’s op de website van activiteiten en evenement in en rondom Borculo. Deze foto’s worden gemaakt door onze fotograaf Jaime Lebbink, die sinds januari 2013 ons helpt met het verzamelen van nieuws en het maken van foto’s.
Vandaag, 5 jaar later, bezoeken meer dan 25.000 mensen maandelijks de website. De bezoekers bestaan vooral uit mensen uit de regio, maar ook oud-inwoners van Borculo bekijken de website regelmatig. Ook zien we aan de statistieken dat Borculoërs die op vakantie gaan in het buitenland, de website soms bezoeken.
Genoeg gepraat, wat statistieken:

Algemeen:

Datum lancering website: 30 juli 2012
Eerste bericht geplaatst op 30 juli 2012

Meest gelezen berichten:
Best bekeken foto’s:
Social Media-toppers
Uiterlijk

Ook het uiterlijk van OverBorculo is meerdere keren op de schop gegaan. Het eerste ontwerp is een simpele nieuwsblog en verder ook niet. Nu vind je naast nieuws en foto’s ook de agenda van Borculo, P2000, quizzen en nog veel meer! Ook waren de eerste ontwerpen niet responsive voor mobiel. Bekijk hieronder het ontwerp door de jaren.
2012/2013:

2014:

2015:

2016/2017 (huidig):

We bedanken onze lezers voor het bezoeken van de website en alle adverteerders die meehelpen de website draaiende te houden! Ook iedereen die (pers)berichten aanlevert en foto’s heeft toegezonden van wat dan ook: bedankt!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook