Algemeen
Geesteren

3 augustus 2017

Zomer in Gelderland naar Geesteren

Zomer in Gelderland naar Geesteren

GEESTEREN – Geesteren doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen! Doe mee en kom kijken op donderdag 24 augustus op het kerkplein in Geesteren om 18:20. Wie weet winnnen ze wel de geldprijs en de titel Mooiste plaats van Gelderland!
Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland. Elke werkdag van 9.00 uur tot 19.00 uur staat er een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hèt zomerprogramma van Omroep Gelderland.
Prijs
Naast de eretitel kunnen ze maximaal 1000,- euro verdienen voor ons goede doel: Samen met/voor het hele dorp een brunch organiseren. Je kunt het team de hele dag volgen op radio en internet en om 18.20 uur wordt er afgesloten met een live tv-uitzending. Kom je ze aanmoedigen? Wees dan om ongeveer 17.30 uur aanwezig voor de doorloop voor tv. Je vindt het team op het kerkplein in Geesteren.
Team Geesteren
Het team van Geesteren bestaat uit: Wily Erinkveld, Alex Arentsen, Dorien Berenschot, Sandra Ter Haar, Gerbert Kleine, Rob Geverink, Gerrit Rensink, Kirsten Klein Willink, Leon Te Slaa en Iris Erinkveld. Maar het team kan het natuurlijk niet alleen, voel jij je geroepen om Geesteren te helpen aan de eretitel ‘Mooiste plaats van Gelderland’? Stuur dan een mail naar info@demelktap.nl en geef je op!
Download de App
Op de dag zelf, donderdag 24 augustus, moeten er zoveel mogelijk stemmen krijgen voor Geesteren. U kunt stemmen door middel van de omroep Gelderland app. Deze kunt u downloaden op de telefoon/tablet, en zo een stem uitbrengen voor Geesteren.
Live radio
Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de volledige radiostudio van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland. (Dit naast de radioverslaggever die door het dorp loopt en het team volgt.) Kom tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan voor een leuk verhaal. ’s Middags komen er ook nog leuke artiesten langs. Tot dan!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook