Algemeen
Borculo

3 augustus 2017

Open tuinenavond in Borculo

Open tuinenavond in Borculo

BORCULO – Op woensdag 16 augustus houden twee tuineigenaren in Borculo een open tuinenavond. Van 18 uur tot het donker wordt kunnen belangstellenden genieten van kleurrijke en bloeiende tuinen. De deelnemende tuinen zijn: Fam. Gosens, Irenestraat 16 en de Fam. Memelink, Ruurloseweg 6.
Niet vaak is er een open tuin op een avond, terwijl dat zoveel meer biedt. ‘s Avonds zijn de kleuren vaak mooier zijn door het mildere licht en ook de geuren worden sterker. Daarom deze avondopenstelling.
Beide tuinen zijn ongeveer 750 vierkante meter groot en staan vol kleurrijke bloemen, bijzondere planten en verrassende doorkijkjes. Geniet van de prachtige perkjes, fonteinen en zitjes. Ook hebben beide tuinen een vijver. De tuinen zijn opengesteld voor mensen die net als zij genieten van alles wat groeit en bloeit.
De tuinen bieden een groot assortiment aan planten en bloemen. Een groot assortiment betekend ook veel kleur, zoals de prachtige dahlia’s, hortensia’s en heliniums. Al met al teveel om op te noemen. Even bijkomen kan in 1 van de vele zitjes, zodat elke hoek van de tuin goed bekeken kan worden. De entree is vrij en de koffie staat klaar. De familie Gosens en familie Memelink zien u graag op woensdag avond 16 augustus.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook