Home » Borculo » Zomer in Gelderland vandaag in Haarlo
Algemeen
Haarlo

15 augustus 2017

Zomer in Gelderland vandaag in Haarlo

Zomer in Gelderland vandaag in Haarlo

HAARLO – Vandaag, dinsdag 15 augustus, is het populaire TV-programma Zomer in Gelderland in Haarlo. Vanaf 09.00 uur staat er een radioDJ van Omroep Gelderland op de parkeerplaats van HCR Prinsen, waar vanavond om 18.20 uur de live uitzending start.
De hele dag door zijn er een tal van activiteiten op het plein: maak een rondje in een oude brandweerwagen van Brandweermuseum Borculo, er is schmink en ballonversieringen voor de kinderen. Ook zijn er hapjes en drankjes aanwezig.
Tijdens de live uitzending moet ‘Team Haarlo’ allerlei opdrachten uitvoeren om geld te winnen. Overdag wordt er al hard gewerkt aan enkele opdrachten die vanavond om 18.20 uur te zien zijn in de live uitzending op Omroep Gelderland met presentatrice Angelique Krüger.
Stemmen via de App
Vandaag kan er gestemd worden op de mooiste plaats van Gelderland. Stemmen kan via de app van Omroep Gelderland. Deze is te downloaden via Google Play (Android) of de App Store (Apple).

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com