Algemeen
Borculo

17 augustus 2017

Een knallend 70-jarig jubileum bij v.v. DEO

Een knallend 70-jarig jubileum bij v.v. DEO

BORCULO – Op zaterdag 12 augustus werd het 70 jarig jubileum van v.v. DEO in de Dijkhoek groots gevierd. ’s Middags werd er door maar liefst 11 teams deelgenomen aan het beachvolleybal toernooi. Aangemoedigd door het publiek werd er fanatiek meegedaan op de 2 zandvelden direct naast de kantine op de parkeerplaats. Voor de kinderen waren er mooi spellen uitgezet op het trainingsveld onder begeleiding van Ultimate Adventures.
Na het sportieve gedeelte hield voorzitter Kornegoor tijdens het officiële gedeelte een speech, waarin onder meer de jubilarissen in het zonnetje werden gezet, te weten:
-Adri Eggink en Vincent Ketterink, 40 jaar lid
-Danielle Kerkemeijer, Patrick Dales, SybeSiderius en Edwin Horst, 25 jaar lid.
Daarna werd ‘Knal je Rijk’ uitgevoerd onder leiding van Thom Dijkman en Justin Brinke. Thom schoot 6 ballen uit carbidbussen rondom het hoofdveld en Justin mocht de finale knal op de middenstip ontsteken. Elke bal viel in 1 van de ruim 500 verkochte (denkbeeldige) kavels op het veld, waarmee er mooie prijzen gewonnen konden worden. De hoofdprijs, een reischeque van Tui at Home Sabine ter Maat, werd gewonnen door Grada Tackenkamp.
Er werd tot in de late uurtjes met medewerking van DJ Dré nog lang door gefeest in en rondom de feesttent op Sportpark Dijkhoek.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook