Algemeen
Borculo

21 augustus 2017

Irish dancing à la Riverdance nu ook in Borculo

Irish dancing à la Riverdance nu ook in Borculo

BORCULO – Vanaf september 2017 is het mogelijk om in Borculo Ierse danslessen te gaan volgen o.l.v. professioneel dansdocente Koosje Schouten. Op 13 september 2017 is er vanaf 19:00 een open huis aan het Jonkerspad 1. Bij het open huis zijn er demonstraties, optredens en informatie voor alle geïnteresseerden.
Irish dancing is beroemd geworden door de show Riverdance tijdens de pauzeact van het Eurovisie Songfestival in 1994 en is sindsdien mega populair. Overal ter wereld ontpopten er Ierse dansscholen en competities. Iers dansen is er in veel vormen, stijlen en uitvoeringen en is daardoor een leuke uitdaging voor iedereen die van dansen houdt. Hoewel enig danservaring en/of talent een pré is, kan iedereen bij deze lessen aansluiten. Deze worden op woensdagavond om 19:30 gegeven in een danszaal aan het Jonkerspad 1 in Borculo. De lessen worden gegeven door Koosje Schouten. Zij is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts op Folkloristische & Moderne dans en heeft veel ervaring door optredens bij onder andere de folkband Rapalje, het internationale dansgezelschap ‘Les Sortiléges’ en de Ierse dansshow “The magic of Ireland”.
Naast deze lessen bestaat de mogelijkheid om uiteindelijk aan te sluiten bij de showgroep die optreedt bij Music Show Scotland. Dit is een indoor muziekproductie met Schotse en Ierse muziek, zang en dans die door heel Europa optreedt.
Meer informatie is te vinden op www.irishdanceborculo.nl en uiteraard is iedereen van harte welkom bij het open huis op 13 september aanstaande.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook