Home » Borculo » Oranjebestuur huldigt vrijwilligers tijdens Septemberfeest
Algemeen
Borculo

5 september 2017

Oranjebestuur huldigt vrijwilligers tijdens Septemberfeest

Oranjebestuur huldigt vrijwilligers tijdens Septemberfeest

BORCULO – Een Septemberfeest kan alleen plaatsvinden dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo heeft daarom tijdens de gezellige ouderenmiddag op 31 augustus jl. een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat ze voor de 25e keer meehelpen.
Voor Caroline Geverink, Emiel Geverink, Yvonne Assink, Annie van Dellen, Reinie van Dellen, Johan en Ada Lankwarden, Wicher Soek, Wout Kruize, Willie Elschot, Mirjan Lankwarden en Hannie Siebers was er tijdens de ouderenmiddag een mooie legpenning en een boeket bloemen omdat ze dit jaar voor de 25e keer vrijwilliger zijn tijdens de Septemberfeesten van Borculo.
Zichtbaar en onzichtbaar voor de feestvierders wordt er veel gedaan: munten sorteren/wassen en klaarzetten, muntverkoop, tappen en voorschenken, wassen van shirts en schorten enz. Alles is geregeld en er zijn schema’s gemaakt wie wanneer meehelpt. Uit een bestand van meer dan 400 vrijwilligers zijn er dit jaar weer ruim 400 aanwezig om van de Septemberfeesten een succes te maken.
Sommige vrijwilligers nemen zelfs vakantiedagen op om te helpen bij het opbouwen van de tent en tijdens de feesten alles draaiende te houden.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com