Home » Borculo » Volop feest tijdens Schuttersfeest Geesteren
Algemeen
Geesteren

8 september 2017

Volop feest tijdens Schuttersfeest Geesteren

Volop feest tijdens Schuttersfeest Geesteren

GEESTEREN – Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september is het weer volop feest in Geesteren. De Schutterij Geesteren organiseert het jaarlijkse schuttersfeest. Dit vindt plaats op het feestterrein aan de Blauwe Torenweg.
Vrijdag overdag vinden er allerlei attractieve spelletjes plaats voor de kinderen van de basisschool, maar ook iets voor de allerkleinsten. De plaatselijke muziekvereniging Amicitia zorgt voor de muzikale omlijsting. Aansluitend komt de band Half gas om de vrijdagmiddagborrel samen met heel Geesteren te vieren.
‘S avonds is er muziek in de tent, met een gezellig Hollands thema. De DJ zorgt voor een swingend feest. Zaterdag staat in het teken van allerlei oude en nieuwe tradities, waarbij het schuttersfeest dit jaar met een grote opening wordt geopend. ’s middags is er voor de heren schieten, en voor de dames ringsteken met paard en wagen. Ook de jeugd kan natuurlijk met deze en andere spelletjes meedoen.
’s Avonds zorgt de feestband De Daltons dat het dak eraf gaat. Zondag wordt er een Familiedag georganiseerd, waar eerst de oudere jeugd centraal staat, daarna zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud op het feestterrein. Ook nieuw dit jaar is dat we op de zondag middag tot een uur of 8 doorgaan!
Het hele weekend staat is er op het feestterrein een kermis, met botsauto’s, draaimolen, zweefmolen, schiettent, springkussen en wat eetkraampjes. Kortom, een feest voor jong en oud, volop sfeer en gezelligheid.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – De Lebbenbrugge staat  7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in het teken van aardewerk. De deelnemende keramisten willen  hun werk

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – Vanaf vandaag (zaterdag 6 augustus) start de kaartenverkoop voor de seniorenfeestmiddag. De seniorenfeestmiddag is een vaste prik op de kalender van

  • 5 augustus 2022

    BORCULO – De 3e Berkelcompagnie organiseert dit jaar voor de 4e keer de kanotoertocht ‘Berkel Kanorally’. Vanwege de coronapandemie kon in 2020 de

Booking.com