Home » Borculo » Opnieuw 3 jeugdvoetbaldagen bij v.v. DEO in de herfstvakantie
Algemeen
Borculo

17 september 2017

Opnieuw 3 jeugdvoetbaldagen bij v.v. DEO in de herfstvakantie

Opnieuw 3 jeugdvoetbaldagen bij v.v. DEO in de herfstvakantie

BORCULO – Wat vorig jaar begon als een experiment om te kijken of er voldoende belangstelling voor was, wordt dit jaar vanwege het grote succes herhaald: de clubvoetbaldagen bij voetbalvereniging DEO uit Borculo. Alle kinderen (meisjes en jongens natuurlijk!) tussen de 6 en 13 jaar uit de hele regio zijn van harte welkom. Dit jaar vinden de dagen plaats op 18, 19 en 20 oktober.
Spelers zijn al vanaf 9 uur ’s morgens welkom om alle activiteiten en trainingen mee te maken. Ideaal dus voor (drukke) ouders die sportieve, gezellige en afwisselende dagen zoeken voor hun kind(eren). En natuurlijk zijn meisjes en jongens welkom! ’s Avonds slapen de kinderen gewoon in hun eigen bed, zodat ze thuis moe en voldaan kunnen vertellen over hun sportieve vakantiedag en de volgende dag weer fris en fruitig op het veld staan!
De clubvoetbaldagen staan garant voor 3 dagen vol voetbal én plezier. Overdag leren de kinderen de meest leuke oefeningen en fantastische trucs. En tussen de middag hebben ze aan de grote lunchtafels veel plezier met hun nieuwe voetbalvrienden en gaan ze helemaal op in de spannende animatie. En natuurlijk mogen ze hun prachtige tenue houden!
Meer weten over de clubvoetbaldagen? Kijk dan op www.vvdeo.nl of op www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvdeo. De inschrijving is al geopend. Schrijf je dan ook snel in, want VOL is ook echt VOL! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook