Home » Borculo » Tientallen oude brandweerauto’s trekken veel bekijks
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

17 september 2017

Tientallen oude brandweerauto’s trekken veel bekijks

Tientallen oude brandweerauto’s trekken veel bekijks

BORCULO – Het was een bijzonder gezicht, de tientallen oude brandweerwagens die een tour door Borculo maakte. Ze kwamen gisteren samen bij het Brandweer Oldtimer Treffen bij Buitencentrum Kerkemeijer.
Alles wat kan rijden, oud is en hoort bij de brandweer was gisteren aanwezig. De wagens stonden tentoongesteld voor de belangstellenden en de eigenaren vertelden trots graag meer informatie over de geschiedenis en de brandweerauto.
Binnen bij Kerkemeijer werden kleine speelgoed brandweerauto’s verkocht en was er een boekpresentatie van oud-brandweerman Adriaan Kriek. Hij presenteerde gisteren het boek “Nederlands Rijdend Brandweer Erfgoed”, over de zoektocht naar verborgen schatten van voor 1980.
Foto’s:


Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com