Algemeen
Borculo

22 september 2017

Nederlaag Vitesse komt Music Show Scotland goed uit

Nederlaag Vitesse komt Music Show Scotland goed uit

BORCULO/ARNHEM – Sinds de KNVB besloten heeft in de week voor kerst bekerwedstrijden te voetballen, waren het voor de organisatie van de Music Show Scotland spannende tijden.
Music Show Scotland heeft twee en een half jaar geleden besloten om op 23 december een groot muziekconcert te organiseren in het GelreDome, genaamd Music Show Scotland Christmas Special. Dit op verzoek van het GelreDome omdat er in deze week toch niet gevoetbald wordt. Dat de KNVB later besloot om een bekerwedstrijd op woensdag 20 december in te plannen kwam Hans Beerten, de organisator van de Music Show Scotland, slecht uit.
“We hebben dit keer een groot podium van 1000m2, een erg groot kasteeldecor met veel extra’s voor de Kerstshow” aldus Hans Beerten, de organisator van de Music Show Scotland. Het GelreDome zou goed meewerken om het veld direct na de wedstrijd uit het stadion te schuiven zodat zo snel mogelijk begonnen kon worden met de opbouw werkzaamheden. Maar het zou wel spannend worden om alles op tijd af te krijgen. “We hebben al extra troepen gemobiliseerd om te helpen maar het zou alsnog een enorme klus worden” . De repetities beginnen namelijk al op vrijdagavond.
“Natuurlijk vinden we het jammer dat Vitesse uit het bekertoernooi ligt. We hadden graag gezien dat ze verder kwamen maar nu dit verleden tijd is hebben wij meer tijd om er iets moois van de maken.”
“Namens de organisatie van de Music Show Scotland Christmas Special wil ik alle Vitesse supporters dan ook graag uitnodigen om op zaterdagmiddag 23 december om half drie naar hun stadion te komen omdat ze dan getuige kunnen zijn van een prachtige kerstshows zodat ze toch met een goed gevoel de kerst in gaan.” Aldus Hans Beerten.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook