Algemeen
Borculo
Featured

26 september 2017

Top 10 huizen in Borculo

Top 10 huizen in Borculo

BORCULO – Het gaat goed met de huizenmarkt in Borculo. Wekelijks worden er meerdere huizen verkocht en het aantal te-koop staande woningen daalt al een tijdje.
Vorig jaar augustus plaatsten we een eerste ‘Top 10 duurste huizen in Borculo‘. In die periode stonden toen 102 huizen te koop. Op dit moment slechts 65 woningen. De meeste van de woningen in dat lijstje zijn inmiddels al verkocht. Hieronder de lijst met de top 10 huizen op Funda, gerangschikt op vraagprijs.

De Rentmeester 5: € 550.000 k.k.

Op een markante plek aan de rand van ’t Elbrink op een vrije hoek gelegen, onder eigen architectuur, volgens het nieuwe bouwbesluit, degelijk gebouwde vrijstaande villa met dubbele garage en de mogelijkheid van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Meer informatie.

De Markerichter 70: € 549.000 k.k.

Een prachtige en sfeervolle vrijstaande villa met een zeer ruime tuin, gelegen aan de rand van de bebouwde kom en natuurgebied Beekvliet. Dit prachtige huis is vrijstaand, heeft een heerlijke ruime woonkamer met eikenhouten vloer, inbouwhaard, een ruime woonkeuken, een eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s, een vrijstaande stenen garage en een achtertuin met veel privacy en ligging op het zuidoosten. Meer informatie.

Platvoetsdijk 3: € 498.000 k.k.

n het buitengebied, doch nabij bebouwde kom, op ruim 1 hectare grond gelegen gerenoveerde vrijstaande woonboerderij (1924) met vrijstaande ruime werkschuur (107 m²), nieuw gebouwd vrijstaand gastenverblijf/atelierruimte (32 m²), overdekt buitenterras, tuingereedschapsschuur, dierenverblijf, diverse terrassen, aangelegde tuin met borders en gras, houtsingel en weiland. Meer informatie.

De Hofvoogd 31: € 495.000 k.k.

Unieke vrijstaande woning, gelegen aan de rand van de bebouwde kom en natuurgebied Beekvliet. Deze woning is zeer goed onderhouden en bevindt zich op een fantastische locatie. De woning is ruim en licht, de vloeren zijn afkomstig uit ‘t Achterhuis in Udenhout en inpandige garage. Meer informatie.

De Rentmeester 7: € 469.500 k.k.

Vrijstaand ruim herenhuis met garage, carport , eigen parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, nieuwe houten veranda en tuinhuisje. De woning is gelegen op één van de mooiste locaties van de woonwijk “Het Elbrink”. Meer informatie.

Morsmanshof 121: € 469.000 k.k.

In gewilde woonwijk aan de rand gelegen, met vrij uitzicht over landelijk (agrarisch) buitengebied, stijlvol vrijstaande woning met aangebouwde serre, garage annex kantoor, tuinhuis, fraai aangelegde zonnige tuin op het zuidwesten met diverse terrassen en ruime oprit voor 2 auto’s. Meer informatie.

Mevr. Kuipers-Rietberglaan 14: € 465.000 k.k.

Aan de rand van Borculo, nabij uitgestrekt bos- en wandelgebied, ligt aan een verkeersluwe zijtak van de Mevr. Kuipers Rietberglaan, deze royale semi-bungalow met dubbele inpandige garage en een prachtige tuin rondom met volop privacy. De tuin is ingericht met veel groen, is voorzien van diverse terrassen zowel voor- als achter het huis, en heeft een nagenoeg nieuw houten tuinhuis. Meer informatie.

Lebbenbruggedijk 2: € 465.000 k.k. (Verkocht onder voorbehoud)

Aan de rand van de bebouwde kom en op loopafstand van een prachtig natuurgebied, staat deze riante semi-bungalow met kantoor-/praktijkruimte aan huis met eigen entree. De tuin rondom is aan de achterzijde voorzien van een houten schuur en een verwarmd zwembad voorzien van filter en pompinstallatie. Meer informatie.

Hartog Nootlaan 10: € 459.000 k.k.

Op rustieke locatie met vrij uitzicht over plein nabij buitengebied, echter niet ver van het centrum gelegen recentelijk geheel gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande semi-bungalow met garage, carport en fraai aangelegde tuin met diverse terrassen. Meer informatie.

Lebbenbruggedijk 30: € 449.500 k.k.

Sfeervolle vrijstaande woning op prachtige locatie in het buitengebied nabij de bebouwde kom. Ruime mogelijkheid om dieren bij huis te houden. De woning heeft een carport, vrijstaande stenen schuur/berging (40m²) met ruime zolderberging en in de tuin een multifunctionele vrijstaande schuur/garage van damwandprofielplaten (60m²). Meer informatie.


Meer huizen bekijken in Borculo? Klik hier.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook