Home » Borculo » Start kaartverkoop Huis van Sint Nicolaas
Algemeen

26 september 2017

Start kaartverkoop Huis van Sint Nicolaas

Start kaartverkoop Huis van Sint Nicolaas

LAREN (GLD) – Vanwege het grote succes van vorig jaar zal Sinterklaas ook dit jaar weer verblijven in Huis Verwolde. En alle kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Het Huis van Sint Nicolaas. Op zaterdag 25 november en zondag 26 november is iedereen welkom die nieuwsgierig is hoe het eraan toe gaat in het huis waar alle Pieten en Sinterklaas druk bezig zijn met de voorbereidingen voor 5 december. De kaartverkoop start op 1 oktober, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Na vorig jaar ongeveer 1300 mensen te hebben mogen verwelkomen besloot Sinterklaas om ook dit jaar weer mensen uit te nodigen om een kijkje te komen nemen in zijn huis. Elke tien minuten start er een rondleiding onder begeleiding van een Piet. Het uit 1776 stammende Huis Verwolde is de ideale plek voor Sinterklaas om zich voor te bereiden op 5 december. Tijdens de rondleiding door het huis zijn er verschillende kamers waar de kinderen een kijkje mogen komen nemen.
Al met al is er genoeg te zien en te beleven in en rondom het huis. Sinterklaas en de Pieten kunnen niet wachten om alle gasten weer te mogen verwelkomen op zaterdag 26 en zondag 27 november 2017. Er zullen geen data toegevoegd worden aan deze dagen in verband met de drukke agenda van Sinterklaas. Bestel daarom snel kaarten want er zijn per rondleiding slechts 25 kaarten beschikbaar. Het is niet mogelijk om zonder ticket Het Huis van Sint Nicolaas te bezoeken.
Kaarten zijn per 1 oktober te bestellen via de website http://hethuisvansintnicolaas.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook