Algemeen
Borculo

3 oktober 2017

Jeugd uit Borculo maakt kennis met sportverenigingen

Jeugd uit Borculo maakt kennis met sportverenigingen

BERKELLAND – Rond de herfstvakantie kan de jeugd uit Borculo en Eibergen kennismaken met verschillende sportverenigingen. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 1 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze te maken of een lekker middagje te sporten.
De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 16 oktober van 14-17 uur kennismaken met VV Reünie (voetbal), KV Olympia’22 (korfbal), VV Kerkemeijer Gemini (volleybal) en GV Borchlo (gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke (Haarloseweg 10 te Borculo) en op sportpark De Wildbaan.
Je krijgt ook nog 2 keer wat te drinken en er wat te eten bij. Via de scholen zijn er per mail brieven verstuurd naar alle ouders. Heb je interesse, geef je dan uiterlijk 10 oktober op bij de SFB. Stuur een mail naar john@sportfederatieberkelland.nl of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook