Home » Borculo » Foto’s: gezellige drukte tijdens jaarlijkse Zompendag
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

3 oktober 2017

Foto’s: gezellige drukte tijdens jaarlijkse Zompendag

Foto’s: gezellige drukte tijdens jaarlijkse Zompendag

BORCULO – Afgelopen zondag was er de jaarlijkse Zompendag in het centrum van Borculo. Op deze dag staan de Berkelzompen centraal die vroeger het vrachtverkeer over de Berkel verzorgden. Tegenwoordig worden de Zompen enkel nog gebruikt voor toerisme en zo ook in Borculo. Belangstellenden konden een tochtje maken met de ‘Fute’. De tocht ging vanaf het haventje, onder de brug van het Kristalmuseum, door de sluis richting de watermolen.
Daarnaast was er onder andere ook een braderie, was er live-muziek op de Veemarkt en waren er dansoptredens. Mede vanwege het schitterende weer was er een gezellige drukte.
Foto’s:
Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com