Algemeen
Borculo

4 oktober 2017

1e gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen

1e gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen

BORCULO – Op donderdagavond 26 oktober vanaf 19.30 uur zal de eerste gezamenlijke sponsoravond van de sportverenigingen uit Borculo worden georganiseerd bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo.
Het idee om de krachten te bundelen is bedacht door de voetbalverenigingen DEO en Reünie en samen met de Sport Federatie Berkelland verder uitgebreid met Gymvereniging Borchlo, Korfbalvereniging Olympia’22, Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini, Badmintonclub Babo en tennisclub ABTC de Wildbaan. Na één overleg met vertegenwoordigers van al deze clubs was al duidelijk, dat alle clubs achter het idee stonden en werden er acties uitgezet.
Deze acties waren o.a. subsidies aanvragen, begroting maken, sprekers en een zaal regelen en nog veel meer. Het is gelukt en de gezamenlijke sportverenigingen zijn nu zover dat ze hun sponsoren uit kunnen nodigen. We hopen dat de sponsoren massaal aanwezig zijn op deze avond en de clubs zo iets voor hen terug kunnen doen.Joost van Oostrum, de burgemeester van Berkelland, zal de rol van avondvoorzitter op zich nemen.
Gastsprekers zijn op deze avond Carolien Tesselhof van Tesselhof Media en Laura de la Mar van Gastvrijheid in Bedrijf. Uiteraard is er tijdens de afsluitende borrel de mogelijkheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Om een beeld te krijgen van de animo hoopt de organisatie dat de sponsoren zich willen aanmelden. Dat kan vanaf nu via john@sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook